Egyéb fogászati szolgáltatások

Hialuronsavas ráncfeltöltés

Ősi idők óta a kinézet mind a hölgyeknek mind a férfiaknak egyaránt fontos. Ehhez szervesen hozzátartozik a bőr feszessége és fiatalsága. A botoxszal ellentétben a HIALURONSAV egy természetes alkotóeleme a szervezetnek: benne van a csontokban, porcokban, de ami a legfontosabb, hogy a KOLLAGÉN lényeges alkotóeleme, amely feszessé teszi a bőrt. A rendszeres hialuronsavas kezelés gátolja a bőr elöregedését.

Fogfehérítés

A fogászati esztétikai eljárások már- már rutinszerű képviselője a fogfehérítés. Egy magabiztos és szép mosoly rögtön magára vonja a tekintetet. Különböző kulcsfontosságú módszerek léteznek az esztétikai fogászat területén. A mai világban fontos, hogy magabiztosak legyünk, és ezt úgy is elérhetjük, hogy ápoltan és hófehéren tartjuk a fogainkat. Ez által Ön magabiztosabbá válik, energiát sugároz és így bizalmat ébreszt másokban is.

egyéb szolgáltatások

Az évek során a napi rutinjaink velejárójaként (kávé, tea, vörösbor, dohányzás) egyre jobban elszíneződnek a fogaink. A különböző sajtóorgánumokban reklámozott fogfehérítő hatásúként eladott fogkrémek alapvetően nem tudják a fog színét világosítani, visszaadni az esztétikus és szép mosoly lehetőségét. Mi egy hatékony és biztos módszert ajánlunk Önnek, amely segítségével biztosan elérjük a kívánt mosolyt, illetve hogy Ön rendelkezzen a legszebb fogpárral a környezetében.

A fogfehérítés során egy gélt helyezünk el a fog felszínén, amely az elszíneződéseket a felszabaduló oxigén segítségével elhalványítja, illetve megszünteti, így a fogak visszanyerhetik eredeti szépségüket.

A kezelés menete:

  • lenyomatot veszünk a fogakról
  • rugalmas sín készül, amibe a fogfehérítő anyag kerül
  • 1-1,5 órás időtartamra felhelyezzük a sínt a páciens fogára

A kezelés időtartama körülbelül 2 hét. Ezen időintervallumon belül 4-5 alkalommal szükséges elvégezni a kezelést a tökéletes eredmény érdekében.

A kezelés alatt:

  • nem szabad hideg, forró ételt, italt fogyasztani
  • színezett ételektől, italoktól tartózkodjunk
  • dohányzást mellőzzük

Fogékszerek

Egy csillogó fogékszer segít, hogy a hófehér fogaidat és szikrázó mosolyodat könnyedén még hódítóbbá varázsolhasd. Egyszerű, ám emiatt is praktikusabb a maga kategóriájában, hiszen csupán egy-egy villanás, az összhatás mégis lenyűgöző: csábító és huncut egyszerre – akár egy ízig-vérig trendi nő, vagy srác!

Ma már nem tudunk úgy végigmenni az utcán, hogy ne látnánk valakinek a mosolyában megcsillanni egy fogékszert. A mindennapok részét képezi. A különböző fajta fogékszert felragasztással helyezzük a fog felületére, mely lehet kis csiszolt üveg, drágakő vagy arany ékszer. A fogzománc semmilyen esetben nem sérül meg a felragasztás során. Amilyen könnyen felhelyezhető, olyan könnyen el is távolítható. A fogékszer általában fél évig marad a helyén. Az időtartam függ a fogékszer elhelyezkedésétől, a páciens táplálkozási szokásaitól, illetve esetleges harapási rendellenességeitől.