Szeretettel üdvözlöm honlapunkon!

Dr. Görög Gábor vagyok a GGDent Fogászati és Implantációs Központ vezető fogorvosa, szájsebész szakorvosa. Fogászatunk fő profilja az innovatív implantológia és szájsebészet. Célunk, hogy pácienseink számára a legkorszerűbb technológiai háttér mellett egyedi, személyre szabott megoldásokat kínáljunk, mely maximális elégedettséget, önbizalmat ad számukra. Mindezt nyugodt, diszkrét környezetben biztosítjuk újszegedi rendelőnkben. A szájsebészeti, implantációs beavatkozások mellett a fogorvosi szakma teljes szolgáltatási körét kínáljuk pácienseinknek. A beavatkozásokat mindig az adott területre szakosodott szakemberünk végzi a fogorvosi team-ből.

A GGDent Fogászati és Implantációs Központot az alapítástól kezdve fogszakorvos vezeti az én személyemben, így teljesen más filozófia érvényesül, mint egy üzletemberek által vezetett rendelőben. A kiváló eredmény elérése mellett ugyanolyan fontos számunkra, hogy betegünk a kezelések alatt hogyan érzi magát. Így többek között a fájdalommentes beavatkozás és a nyugodt, stressz mentes környezet első számú szempont nálunk.

Szeretettel várjuk!

Dr. Görög Gábor

Dr. Gögög Gábor

Csapatunk

csapatunk

Orvosok

Dr. Görög Gábor

Dr. Görög Gábor

Szájsebész fogszakorvos, Implantológus

Dr. Mester Mónika Klára

Dr. Mester Mónika Klára

Fogszabályozó szakorvos

Dr. Ifkovics István

Dr. Ifkovics István

Fogorvos

Dr. Vőneki Brigitta

Dr. Vőneki Brigitta

Fogorvos

Asszisztensek

Csiszár Renáta

Csiszár Renáta

Fogászati asszisztens

Graszl Edina

Graszl Edina

Fogászati asszisztens

Dr. Gögör Gábor

Dr. Görög Gábor

Szájsebész fogszakorvos, Implantológus

Fogorvosi diplomám 2009-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Ugyanezen évben alapítottam a GGDent Fogászatot, megkezdve magán fogorvosi praxisomat. Ezzel párhuzamosan három éves szájsebész rezidensi időszakot töltöttem részben Szegeden (SZTE Fogászati és Szájsebészeti Klinika), részben Budapesten (MH Honvéd Kórház Szájsebészeti részleg), melynek sikeres befejezéseként 2012-ben szájsebész fogszakorvosi vizsgát tettem.

Pályafutásom során az implantáció és csontpótlás, valamint a fogágybetegségek álltak érdeklődésem középpontjában, mely területeken széles körű szakmai tapasztalatot halmoztam fel, több hazai és külföldi páciens elveszett önbizalmát állítva vissza szájsebészeti kezeléseimnek köszönhetően. Külön kihívás számomra a reménytelennek hitt implantológiai esetek rehabilitálása. A legmodernebb implantációs eljárásoknak megfelelő kezelést nyújtom pácienseimnek, beleértve a metszés nélküli szájsebészeti beavatkozásokat, valamint az azonnali implantációt azonnali fogsorral (All-on-six). A beavatkozásokat a legkorszerűbb technológiai háttér biztosítja.

Dr. Mester Mónika Klára

Fogszabályozó szakorvos

2016-ban szereztem diplomám a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán, majd fogszabályozós rezidensként is ott folytattam szakképzésemet. Rezidensi éveim alatt aktívan részt vettem a hazai illetve külföldi hallgatók oktatásában, valamint széles körű szakmai tapasztalatot halmoztam fel a gyermek valamint felnőtt fogszabályozás terén, számos különleges fogszabályozós esetet oldva meg. A rezidensi időszak végén, 2020 novemberében sikeres fogszabályozó szakorvosi vizsgát tettem.

A mai modern fogszabályozási eljárások jelentős részét alkalmazom, többek között a mini implantátumok behelyezésének technikáját. Ennek segítségével elkerülhető lehet a foghúzás, melyet a legtöbb páciens igyekszik elkerülni. Folyamatos szakmai továbbképzéseken való részvétellel biztosítom az up-to-date szakmai tudást. Néhányat felsorolva:

  • Dr. Borbély Péter: Fogszabályozási implantátumok
  • 18th Internationale Orthodontics Symposium-IOS-Prague
  • 3M Inspiration Conference of Orthodontics
  • OC Pinnacle Course-Milan
  • A legújabb ,,Pitts Protocol”-ok és ,,Smylist” arcdiagnosztikai ismérvek és tervezése
  • Pitts Arcesztétikai Protokollok Mini Implantátumokkal Kiegészítve
  • IV. Szegedi Nemzetközi Orthodontiai Szimpózium
  • Biomechanika És Esztétika Fókuszú Orthodotiai Kezelési Stratégiák

Fontos, hogy pácienseim számára egy előre átlátható kezelési tervet biztosítsak. Nagy hangsúlyt fektetetek a betegeimmel való nyílt kommunikációra, munkámat az eredményorientáltság vezérli.

Dr. Mester Mónika Klára
Dr. Ifkovics István

Dr. Ifkovics István

Fogorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2019-ben. A diploma megszerzését követően csatlakoztam a rezidensképzési rendszerhez, a három éves képzést a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar Fogpótlástan tanszékén töltöm, ahol tudásomat folyamatosan bővítem fogpótlástan és endodoncia területén.

A szakorvosi képzés mellett a fogászati járóbeteg-, illetve ügyeleti ellátás során sikerült nagy tapasztalatot szereznem a konzerváló fogászat területén.

A GGDentnél elsősorban konzerváló fogászati kezeléseket, tehát esztétikus tömések és gyökérkezelések elkészítését végzem.

Az ügyfelek fogászati ellátása páciensközpontú kezelés formájában valósul meg, szükség esetén munkatársaimmal együttműködve.

Az ellátás kellemes, nyugodt légkörben történik, hogy félelmeket hátrahagyva, felszabadultan térjenek vissza a következő kezelésekre.

Nyelvismeret: német, angol

Dr. Vőneki Brigitta

Fogorvos

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2019-ben. Jelenleg dentoalveolaris sebész szakorvosjelöltként bővítem ismereteimet.

A GGDent Fogászati és Implantációs Központban elsősorban konzverváló fogászati esetekkel foglalkozom. Rendkívül fontosnak tartom, hogy pácienseinket a kezelések mellett megfelelő ismeretekkel lássam el, ezáltal megelőzve a további elváltozások kialakulását.

Elsődleges célom, hogy minden hozzám forduló páciens teljes körű ellátásban részesüljön és elégedetten távozzon a rendelőből.

Dr. Vőneki Brigitta
Csiszár Renáta

Csiszár Renáta

Fogászati asszisztens

Nemrég végzett fogászati asszisztensként gyakorolhatom tudásom a GGDent Fogászati és Implantációs Központban. Mindig is emberekkel szerettem volna foglalkozni az egészségügy keretein belül. Igyekszem a rendelő mindennapjait gördülékennyé tenni, a lehető leghatékonyabban megoldani minden felmerülő problémát.

Fontos számomra a beteg központú hozzáállás. Célom, hogy a hozzánk forduló páciensek a kiemelkedő szakmai ellenőrzés s ellátás mellett kényelmesen, a lehető legkisebb félelemmel érkezzenek és elégedetten távozzanak tőlünk. Munkámmal igyekszem hozzájárulni, hogy eloszlassam félelmeiket a fogászattal kapcsolatban.

Örömmel veszek részt egy olyan csapatmunkában, ahol a képzett szakemberek mellett, a legkorszerűbb kezelési módszereket alkalmazzuk. Folyamatosan működő rendszeres gondozással és professzionális kezelésekkel segítjük betegeinket az orális egészségük megőrzésében, javításában.

Graszl Edina

Fogászati asszisztens

Graszl Edina vagyok, 2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnázium és Szakközépiskolában fogászati asszisztensként. Lehetőségem volt egy hónapot eltölteni és gyakorlatot szerezni egy hollandiai fogszabályzási klinikán.

Ebben a folyamatosan fejlődő szakmában mindig új dolgokat tanulhatok és új tapasztalatokat szerezhetek. Örömmel veszek részt egy olyan csapatmunkában, ahol a legkorszerűbb kezelései módszereket alkalmazzuk.

Folyamatos tanulásra törekszem , ezzel is segíteni tudom fogorvosaink munkáját. Fontosnak tartom a páciensekkel kialakított jó kapcsolatot, célom, hogy megnyugtassam őket a számukra bizonytalan és ismeretlen helyzetben, hogy a kezelés végén mosollyal az arcukon távozzanak rendelőnkből.

Graszl Edina