Sajtószoba

Megjelent_cikk_2022.04.16.

Fogimplantáció a reménytelennek hitt esetekben is

A GGDent Innovatív Implantológia és Fogászat azon pácienseket is fogadja, akiket máshonnan már elutasítottak. Dr. Görög Gábor vezető szájsebész sokéves szakmai tapasztalattal nyújt segítséget betegeinek.

Délmagyarország Egészségmagazin melléklet 2022.04.16.

press-02-08

A GGDent egyedi megoldásokat kínál

Bár a GGDent Innovatív Implantológia és Fogászat fő profilja az implantológia és szájsebészet, a fogorvosi szakma teljes szolgáltatási körét kínálja pácienseinek. Dr. Görög Gábor szájsebész fogszakorvos rendelőjében ma már az egyes beavatkozásokat az adott területre specializálódott szakember végzi el.

18-434x305

A GGDent-nél még extrém esetben sincs akadálya a fogbeültetésnek

Ne adja fel! A többszöri fogorvosi elutasítás miatt elkeseredett páciens számára is van remény! A megfelelő szaktudás és fogászati eszközpark azokon is segít, akik kedvezőtlen állcsontállományuk miatt egyedi megoldásokra várnak.

All on six: teljes fogsor napokon belül

Akár 30-35 évig is kiszolgálhatja tulajdonosát az all on six technológiával készült, szinte azonnal használható fogimplantáció. A módszer szegedi specialistája, dr. Görög Gábor szerint minimális kockázat mellett kiemelkedően magas siker érhető el.

A kedvezőtlen csontállomány ma már nem akadálya a fogbeültetésnek

Annak is lehet implantációja, aki kedvezőtlen állcsontállománya miatt erről már lemondott. – Nincs reménytelen eset – üzeni dr. Görög Gábor, a GGDent Fogászati és Implantációs Központ szájsebész fogszakorvosa…

Gyökérkezelés vagy fogpótlás?

Ma már nem érdemes görcsösen ragaszkodni a romlott gyökerű fogak megtartásához. Az implantációk és fogpótlások biztonságosabb és tartósabb megoldást jelentenek.

Milyen megoldások léteznek a teljes fogatlanságra?

A fogprotézisnél ma már jóval korszerűbb és kényelmesebb lehetőségek is léteznek. Az újszegedi GGDent Fogászati és Implantációs Központ ezeket gyűjtötte össze.

Makacs fogínybetegségekre is tud gyógymódot a GGDent

Lehúzódott fogíny, erős ínyvérzés, érzékeny fogak esetén joggal merülhet fel a fogágybetegség gyanúja. Ha rendszeres fogkő-eltávolítás ellenére is makacs, visszatérő paradontológiai panaszai vannak, válassza a GGDent Fogászati és Implantációs Központban elérhető új, fotodinámiás terápiát.

Hollywoodi sztármosolyt varázsol a GGDent

Hazánkban kevesen ismerik, pedig nálunk is elérhető a tökéletes fogakat adó foghéj eljárás. A hollywodi sztároknak is többek között ettől szép a foguk.

Szeged Infó, 2019.04.24.

Éber bódítással segíti félős betegeit Dr. Görög Gábor

A nagyobb fogászati beavatkozástól rettegők számára jó hír, hogy éber szedáció teszi elviselhetőbbé a kezelést a GGDent Fogászati és Implantációs Központban, ahol a legmodernebb implantációs eljárásokat alkalmazzák.

Saját CT-készülék segíti a GGDent fogászati műtéteit

Még az év végén CT-készülékre cserélte panorámaröntgen-gépét a szegedi GGDent Fogászati és Implantációs Központ. A leginkább a fogimplantátum tökéletesebb és biztonságosabb beültetésénél hasznos eszköz 3D-s leképezést készít a teljes arckoponyáról.

Néha okosabb döntés a foghúzás

Mára eltűnőben van az az idejétmúlt fogászati szemlélet, miszerint a fogat mindenáron meg kell tartani. Vitathatatlan, hogy a fog óriási érték, ugyanakkor bizonyos esetekben jobb megszabadulni tőle. Gondolkodjon ésszerűen, hallgasson a szakértőre!

fogászati kezelés

Speciális lézerkészülékkel gyógyít a GGDent

Bár a fogászati gyakorlatban már 20 éve ismert a lézerkészülék alkalmazása, Magyarországon ma is ritkaságnak számítez a kényelmes, gyors, korszerű eljárás. A szegedi GGDentnél azonban elérhető.

Szeged Infó, 2020.03.04.

A gyökérkezelés nem old meg mindent!

Tudta, hogy a foggyökérkezelések alig 70%-a sikeres? A legtöbb esetben a gyökérkezelés helyetti fogeltávolítás és fogpótlás biztonságosabb és tartósabb megoldást jelent.

Csak ront a beteg állapotán a fogászati góc

Sokan nem is tudják, hogy góccal a szájukban élnek. Ha egy betegséggel küzdő embernél nem derül fény a sokszor fájdalommentes pontra, rendkívül felerősödhetnek a tünetek.

Megfelelő kezeléssel lassítható az ínysorvadás

A fogágybetegség vagy ínysorvadás valójában csontsorvadást jelent, és sajnos az élet velejárója. Ám gondos szájhigénéval a folyamat jelentősen lassítható vagy megállítható.

Délmagyarország, 2019.10.18., 109/234.

Új érzéstelenítési technika a GGDent-nél

Az intra ossealis érzéstelenítésnek hála, beszélni, enni-inni, nyelni is tud a beteg, szemben a hagyományos érzéstelenítő injekcióval.

A szakértő válaszol

Hogyan kell helyesen fogat mosni? Ha tömören össze szeretnénk foglalni, legfontosabb a fogkefe helyes használata. Ez adja a fogmosás hatékonyságának döntő hányadát.

Pingvin Magazin, 2015. szeptember

A fogorvost kérdeztük

Számtalan hirdetés és reklám ígér nekünk szebbnél szebben mosolyt, és egészséges fogakat. Ezekkel kapcsolatban kérdéseinket Dr. Görög Gábor fogszakorvos segít megválaszolni, hogy ne kelljen takargatni a szánkat és bátran mosolyoghassunk egész nap!

Pingvin Magazin, 2012. november

Implantáció stresszmentes műtéttel

A 67 éves férfi páciens foghiánnyal érkezett rendelőnkbe, bal alsó ötös fogát elveszítette. Az volt a kérése, hogy újra rágni tudjon a foghiány helyén is.

Implantológia Magazin, 2017. XIV. évfolyam 1. szám