EU Támogatás

EU

EU Támogatás – 2012

A GGDent Kft. 2010-ben jött létre a fogorvosi szakma szinte minden területére kiterjedő tevékenységi körrel. A kezelések középpontjában a szájsebészet és a paradontológiai esetek állnak, ezek mellett azonban fogtöméseket és fogpótlásokat is végzünk (konzerváló fogászat illetve protetika). Pácienseink lehetőségei igen szélesek, szolgáltatásaink jelentős részét a hagyományos pótlások készítése teszi ki. Ez minden ember számára elsődleges prioritású, hiszen a megfelelő rágás és táplálkozás egészségünk egyik legjelentősebb alappillére.

A tulajdonos-ügyvezető fogorvosi egyetemi és szájsebész szakorvosi oklevéllel rendelkező szakember, aki értékes tapasztalatokat halmozott fel az évek során, folyamatos képzésekkel biztosítva a magas szintű, naprakész fogorvosi, implantológiai és szájsebészeti ismereteket.

A fogorvosi kezelésekben rendkívül fontos szerepet kap a technika, így a fogászati egységkészülék és a fogorvosi berendezések, melyek meghatározó elemei munkánk pontosságának. Az új és precíz eszközök hatalmas előnyt jelentenek szolgáltatásainkban és ezáltal ügyfeleink elégedettségének elnyerésében.

2012 derekán a GGDent Kft. eszköztárának fejlesztését határozta el és eszközvásárlás céljából GOP pályázatot nyújtott be. A GOP-2.1.1.-11/M-2012-1596 számon a pályázatot meg is nyertük.

A tervezett beruházás értéke 10.054.997 Ft, mely egy Cavo Primus 1058 kezelőegység, Cavo Intrasurg 300 plus sebészeti motor és Melag Vakuklav 24B plus sterilizáló készülékből áll.

A tervezett beruházás Szegeden, a Fülemüle utca 32 alatt valósult meg, 4.524.748 Ft vissza nem térítendő és ugyanilyen összegű kedvező kamatozású hitel igénybevételével.A beruházást 2012 decemberében megvalósítottuk.

Ezúton is köszönjük a Magyar Államnak és az Európai Uniónak a kis- és középvállalkozásoknak szánt eszközvásárlási támogatást, mely lehetővé teszi a fejlődést, az előrelépést és a piacon maradást.